Cellulitbehandling Göteborg

Vi på Life Long Clinic använder oss av ett noggrant utformat och kvalificerat behandlingsprogram som är anpassat för varje klients särskilda behov.

Cellulitbehandling Göteborg - Boka din tid direkt hos boka direkt

Denna moderna cellulitbehandling använder en väldokumenterad och effektiv metod för att simulera högt tryck, vibrationer och stötvågor i önskat område med hjälp av två olika handstycken.

En populär behandling av celluliter, en favorit bland kändisar runt om i världen, behandlingen ger goda resultat och hjälper dig att nå en cellulitfri hud runt om i kroppen. Önskar du veta mer om behandlingen? Kontakta oss! 

Resultat efter behandlingen:

Slätare och föryngrad hud

Nedbrytning av fettdepåer

Uppstramning av vävnaden och minskade fettceller

Cellulitbehandling Göteborg - Allt du behöver veta om Life Long Clinic

Cellulitbehandling Göteborg - Hälsobehandlingar och friskvård utifrån dina behov!

Denna behandling hjälper fettcellerna att öppnas, stimulerar kollagenproduktionen, stärker muskelvävnaden och hjälper till att öka blodcirkulationen. Behandlingen jämnar ut huden och ger betydande uppstramning och lokaliserad fettminskning.

Dagen kan fortsätta som vanligt, men vi rekommenderar fysisk aktivitet vid sidan av terapi och dricksvatten för att hjälpa till att rena kroppen. Sex till tio behandlingar krävs, med minst två dagar mellan behandlingarna, men helst två gånger i veckan.