Kroppsvårdsprodukter Göteborg

Vi på Life Long Clinic använder oss av ett noggrant utformat och kvalificerat behandlingsprogram som är anpassat för varje klients särskilda behov.

Kroppsvårdsprodukter Göteborg - På vår webbshop hittar du allt du behöver!

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade och välbeprövade ansiktsbehandlingar och produkter. Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder gedigen kunskap inom ämnet och har över 20 års erfarenhet. Hos oss på Life Long Clinic är du alltid i trygga händer!

Våra utbildade hudterapeuter skräddarsyr ett upplägg anpassad utifrån dina behov, oavsett om det är en klassisk behandling för uppfräschning eller en mer avancerad metod för hudföryngring och minimering av rynkor så väl anpassas behandlingen för att säkerställa goda resultat! Varje behandling är unik, precis som våra kunder, därför utgår vi alltid från dig som klient och använder produkter och tillbehör som är lämpade för din huds tillstånd och garanterar optimala resultat.

Kroppsvårdsprodukter Göteborg - Allt du behöver veta om Life Long Clinic

Kroppsvårdsprodukter Göteborg - Vi erbjuder hälso- & Skönhetsbehandlingar också!

Precis som för din hud i ansiktet så behöver du ta hand om din hy på kroppen också för att den ska hålla sig smidig, flexibel och må bra! Bland vårt utbud kan du hitta produkter utifrån vad du föredrar men även anpassa valen utifrån vad din behöver för bästa tänkbara resultat. Med regelbunden återfuktning undviker du att huden blir uttorkad och hindrar att huden flagnar, kliar eller blir irriterad. 

Många använder en del vatten för att tvätta och sedan inte återfuktar huden. Vatten är uttorkande och därför påverkar din hy rejält. Speciellt under vintertider då luften är torrare både ute och inne. Hindra din hy från att bli skadad, uttorkad eller trött med våra fantastiska produkter! Besök vår webbshop direkt här!