LPG Behandling Mölndal

Vi på Life Long Clinic använder oss av ett noggrant utformat och kvalificerat behandlingsprogram som är anpassat för varje klients särskilda behov.

LPG Behandling Mölndal - Boka din tid direkt hos boka direkt

LPG är en populär behandling med många användningsområden, som att minska celluliter, strama upp huden och lindra muskel- och ledvärk.

LPG är en unik och patenterad massagemetod baserad på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränage. Med LPG ökar cirkulationen och vätskeflödet i det behandlade området, vilket resulterar i frigöring av slaggprodukter, mjukgörande av bindväv, minskning av celluliter och återställande av elasticitet i huden.

LPG Behandling Mölndal - Allt du behöver veta om Life Long Clinic

LPG Behandling Mölndal - Hälsobehandlingar och friskvård utifrån dina behov!

LPG:s Endermologie-teknologi involverar en mekanisk process som stimulerar och separerar vävnadslager och aktiverar kroppens egna system för att eliminera lagrat fett. Minska celluliter och forma kroppen Lipomassage är en exceptionell djup bindvävsmassage. Behandlingen minskar även celluliter och andra ojämnheter och ger en jämnare och förbättrad hud. Mer elastisk hud och strålande fettmassage stimulerar kollagen- och elastinbildningen och främjar celltillväxt.

Behandlingen aktiverar också effektivt cirkulationen och lymfan för att rena kroppen från avfall.