Permanent Hårborttagning Göteborg

Vi på Life Long Clinic använder oss av ett noggrant utformat och kvalificerat behandlingsprogram som är anpassat för varje klients särskilda behov.

Permanent Hårborttagning Göteborg - Boka din tid direkt hos boka direkt

Önskar du en effektiv process för hårborttagning? Eller du kanske inte vill raka med hyvel så ofta? Permanent Hårborttagning med laser är effektivt för att hindra hårutväxt och eliminerar oönskad hår permanent. För dig som söker en behandling som verkligen fungerar för att få bort hår permanent så är vår Laser behandling perfekt anpassad!

Att lasra bort hår ger nästan alltid bättre resultat än vanliga IPL-system. Anledningen är att laser är starkare, har mer energi och en mer effektiv pulslängd som är anpassad för att garantera permanent hårborttagning. Laserenergin omvandlas till värme och förstör hårsäcken utan att huden tar skada. På så sätt förhindras att hårväxten kommer tillbaka! Kontakta oss för att boka din tid redan idag!

Permanent Hårborttagning Göteborg - Allt du behöver veta om Life Long Clinic

Permanent Hårborttagning Göteborg - Hälsobehandlingar och friskvård utifrån dina behov!

Jämfört med andra hårborttagningsmetoder är risken för hudskador extremt liten, på så sätt är behandlingen ett säkert alternativ för dig som önskar att hindra hårväxt permanent! 

Behöver du råd eller har andra frågor? Kontakta oss på kliniken så vägleder vi dig och rådgör kring hur du just åstadkommer permanent hårborttagning!

Erfarenhet och kunnig personal

Garanterade goda resultat med vår behandling